Min 25årsfest med tjejerna!

 
Bjöd hem tjejerna på middag och vin!
Tjejerna stod för det ätbara och jag för det drickbara.
Jag gillar knytkalas :)









Vilken härlig kväll !
Tusen tack tjejer,
låter bilderna tala för sig själv ;)
 
 

Kommentarer
Postat av: Britta

Åh önskar jag hade kunnat vara där! Ni såg ut att ha en kanonkväll! Snygg blev du i ringen också! =) kanske blir skype ikväll! kraaam

2012-09-11 @ 16:09:37
Postat av: Förrätt

Muffins med krabba och färskost
12 st
Tid: ca 30 min
280 g vetemjöl (ca 4,6 dl)
1–1/2 tsk bakpulver
1/2 tsk bikarbonat
1/2 tsk salt
1 stort ägg
1–1/2 dl yoghurt 10–%
1–1/2 dl crème fraiche
25 g cheddarost
2–3 msk hackad persilja
2–3 msk hackad dill
Fyllning:
200 g krabbkött på burk, väl avrunnet
225 g färskost av philadelphiatyp
2 msk majonnäs
sallad
1. Sätt muffinsformar i en muffinsplåt. Blanda mjöl, bakpulver, bikarbonat och salt, sikta ner allt i en stor bunke.
2. Vispa ägget lätt i en separat skål, rör ner yoghurt, crème fraiche, riven ost och hackad kryddgrönt. Blanda ner mjölblandningen i äggröran till en jämn smet.
3. Fyll smeten i muffinsformarna till ca 2/3. Grädda i 200° ca 20 min tills de höjt sig och fått fin färg.
4.  Förbered fyllningen under tiden. Finfördela krabbköttet i en skål, rör ner färskost och majonnäs. Smaka av med salt och peppar. Förvara fyllningen i kylen.
5. Låt muffinsen svalna till rumstemperatur på bakgaller. Dela muffinsen, gröp ur lite i bottnarna och fördela sallad och fyllning ovanpå. Sätt på locket och servera genast.
6. Låt muffinsen svalna till rumstemperatur på bakgaller. Dela muffinsen, gröp ur lite i bottnarna och fördela sallad och fyllning ovanpå. Sätt på locket och servera genast.

Min alternativa röra:
1 rödlök, 170g kräftstjärtar, 200g färskost av philadelphiatyp, 2msk majonäs

2012-09-11 @ 21:31:30
Postat av: Linnea

Tack för en toppen kväll!

2012-09-11 @ 21:31:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0