Facebook

Den som vill och lyckas hjälpa mig att ta bort min facebook, bjuds på fika.
Eller den som ger mig ett support-nummer dit.


Kommentarer
Postat av: Linda L

Hur tar jag permanent bort mitt konto?

Om du avaktiverar kontot från avsnittet "Avaktivera konto" på kontosid...

Om du avaktiverar kontot från avsnittet "Avaktivera konto" på kontosidan blir din profil, och all information som är kopplad till den, omedelbart oåtkomlig för andra Facebook-användare. Det innebär att du effektivt försvinner från Facebook-tjänsten. Om du emellertid, vid något senare tillfälle, skulle vilja aktivera dig igen så sparar vi din profilinformation (vänner, foton, intressen osv.) och kontot ser precis likadant ut som när du avaktiverade det (om du skulle bestämma dig för att aktivera det igen). Många användare avaktiverar sina konton temporärt av olika orsaker och förväntar sig att deras information ska finnas kvar där när de återvänder till tjänsten.



Om du inte tror att du kommer att använda Facebook igen och vill att ditt konto ska tas bort bör du komma ihåg att du inte kan aktivera kontot igen eller hämta något av det innehåll eller den information som du har lagt till. Om du vill att ditt konto ska tas bort permanent, utan möjlighet att återställa, loggar du in på ditt konto och skickar sedan din begäran här.



Om du för närvarande inte kan komma åt ditt konto måste du återställa ditt lösenord för att kunna logga in. Gör det genom att klicka på länken "Har du glömt ditt lösenord?" som visas ovanför fältet där du normalt skulle ange ditt lösenord. När du har följt instruktionerna för att återställa ditt lösenord och kan logga in igen så kan du inaktivera eller ta bort kontot på det sätt som beskrivs ovan.



Hoppas det var till nån hjälp! :)

Kram L

2011-01-14 @ 20:30:01
Postat av: Sanndra

Tack Gulliga Linda..

Tyvärr är problemet mer avancerat,

mitt lösenord fungerar inte och det går ej att återställa. Så tar mig inte in på min Facebook, för att sedan kunna ta bort den. Galet frustrerande!

2011-01-17 @ 11:21:55
URL: http://sanndraj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0