Fläskefilé med rosépeppar

Ca 4 portioner
Total tid: Ca 45-60 minuter

600g Fläskfilé
2 msk Smör
Salt och Vitpeppar
1st Gul lök
2 dl Creme Fraiche
1 dl köttbuljong
2 dl chilisås eller tacosås
½ msk soja
1 pressad vitlöksklyfta
1 msk rosépeppar
Hackad persilja (garnityr)


Skär filén i skivor, bryn i smör och därefter salta och peppra.
Ta upp köttet ur stekpannan och fräs löken.
Blanda i Creme Fraiche, köttbuljongen, chilisåsen, sojan och vitlöken.
Rör om och låt koka några minuter. Lägg ner köttet och rosépeppar i såsen, låt allt bli varmt.
Strö hackad persilja över.
Servera med exempelvis pommes eller klyftpotatis, och en grönsallad.





Tack mamma och pappa för receptet ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0